Siktet for incest:

Plutselig oppdaget myndighetene at Patricia (43) var gift med sin egen datter (25)

- Hva slags person er du?

INCEST: Patricia Spann innrømmer å ha giftet seg med datteren Misty, men trodde det var greit da navnet hennes ikke sto på datterens fødselsattest. Foto: Politiet
INCEST: Patricia Spann innrømmer å ha giftet seg med datteren Misty, men trodde det var greit da navnet hennes ikke sto på datterens fødselsattest. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En 43 år gammel kvinne og hennes 25 år gamle datter er arrestert og siktet for incest etter at det ble klart at de to er gift.

Den 43 år gamle Patricia Spann mistet foreldreretten til datteren Misty og sine to sønner, og de tre barna vokste opp hos en av sine besteforeldre.

Men for to år siden ble moren gjenforent med datteren sin, og ifølge myndighetene giftet de seg i mars i år.

Risikerer ti år i fengsel

Forholdet mellom mor og datter ble oppdaget ved en tilfeldighet i august da forholdene til barna som bodde i huset hennes ble etterforsket.

Patricia sier selv at hun ikke trodde giftemålet var ulovlig. Dette fordi navnet hennes ikke står på datterens fødselsattest. Det melder KFOR.

De skriver også at moren tidligere har vært gift med en av sønnene sine, men at dette ekteskapet ble annullert to år senere i 2010.

Begge de to kvinnene sitter nå i politiets varetekt i Stephens County. Dersom de blir funnet skyldig, risikerer de fengsel i opptil ti år.

- Tvang

Å gifte seg med en nær slektning er ikke tillatt i Oklahoma. Om de to har et seksuelt forhold, er irrelevant i denne sammenheng.

- Hun tvang søsteren min til dette, det er det mange som vet. Hva slags person er du når du tvinger din egen datter til å gå gjennom noe sånt?, sier en av kvinnens sønner til KSWO.

- Ingen av oss barna hadde noen gang lyst til dette, og nå har hun fått søsteren min i fengsel på grunn av sine handlinger.

Ifølge KSWO har Patricia forklart at giftemålet med sønnen var for at han skulle slippe unna militæret. Ekteskapet med datteren ble inngått i håp om at de kunne adoptere et barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer