Plutselig regnet det sauer på denne motorveien

Dramatiske scener i Melbourne i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er blitt sagt mye om hva som skal skje den dagen griser begynner å fly. Og til tross for at sauer er ålreite dyr, er det blitt sagt heller lite om hva som skal skje den dagen sauene får luft under ullet.

Og godt er kanskje det, for i går kveld skjedde nettopp det. I australske Melbourne kunne man i en kort periode i kveldstimene i går se sauer komme flyvende gjennom lufta.

Det skjedde etter at en lastebil som fraktet dyra krasjet og veltet på ei bru over motorveien. Flere titalls sauer regnet gjennom lufta og ned på veien nedenfor, melder Reuters og Herald Sun.

Traff flere biler Sauene traff flere biler og enda flere krasjet i forsøket på å komme seg unna sauene. Ingen mennesker mistet livet eller pådro seg alvorlige skader, men flere hundre sauer døde eller ble så skadd at de måtte avlives.

- Det var ganske utrolig. Først så vi opp og så lastebilen velte over på siden og i det neste minuttet regnet det sauer ned på oss, sier Kristy Davis, en passasjer i en av bilene, til den lokale nyhetskanalen ABC.

- Alle bare skrek - Det var ingenting vi kunne gjøre. De falt bokstavelig talt rett ned på oss, vi kjørte inn i dem og alle bare skrek, sier bilføreren Hannah Sidebottom.

 ØDELAGT:  Sauene traff flere biler, som sto igjen med store skader etter den noe spesielle hendelsen.
ØDELAGT: Sauene traff flere biler, som sto igjen med store skader etter den noe spesielle hendelsen. Vis mer

Ambulansepersonell slo fast at det bare var flaks som gjorde at ingen mennesker ble alvorlig skadd.

- Dette var en ganske uvanlig hendelse. Vi har et stort antall skadde og døde sauer og bare noen få skadde personer. Vi har også en bil som rullet rundt fire ganger, mens tre andre biler ble svært ødelagt da sauene traff vinduene. Så har vi selvsagt også en lastebil som henger fra kanten på brua, sier ambulanseføreren Alan Eade.

 RULLET RUNDT:  I kaoset som oppsto da sauene dalte ned fra himmelen, rullet enkelte biler rundt.
RULLET RUNDT: I kaoset som oppsto da sauene dalte ned fra himmelen, rullet enkelte biler rundt. Vis mer