Plutselig regnet det sauer på denne motorveien

Dramatiske scener i Melbourne i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er blitt sagt mye om hva som skal skje den dagen griser begynner å fly. Og til tross for at sauer er ålreite dyr, er det blitt sagt heller lite om hva som skal skje den dagen sauene får luft under ullet.

Og godt er kanskje det, for i går kveld skjedde nettopp det. I australske Melbourne kunne man i en kort periode i kveldstimene i går se sauer komme flyvende gjennom lufta.

Det skjedde etter at en lastebil som fraktet dyra krasjet og veltet på ei bru over motorveien. Flere titalls sauer regnet gjennom lufta og ned på veien nedenfor, melder Reuters og Herald Sun.

Traff flere biler Sauene traff flere biler og enda flere krasjet i forsøket på å komme seg unna sauene. Ingen mennesker mistet livet eller pådro seg alvorlige skader, men flere hundre sauer døde eller ble så skadd at de måtte avlives.

- Det var ganske utrolig. Først så vi opp og så lastebilen velte over på siden og i det neste minuttet regnet det sauer ned på oss, sier Kristy Davis, en passasjer i en av bilene, til den lokale nyhetskanalen ABC.

- Alle bare skrek - Det var ingenting vi kunne gjøre. De falt bokstavelig talt rett ned på oss, vi kjørte inn i dem og alle bare skrek, sier bilføreren Hannah Sidebottom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer