Plutselig ropte en kvinne fra salen: - Hørte dere hva hun sa? Hun sa han er en «pussy»

Donald Trump er på vei mot seier i New Hampshire. I natt sjokkerte han publikummet under gigantmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE (Dagbladet): Til en påkostet propagandafilm medvirkende Donald Trump (69) selv og hele familien, entret presidentkandidaten scenen foran tusenvis av tilhørere i Verizon Wireless Arena i Manchester i New Hampshire natt til tirsdag.

Utenfor er det åtte bitende minusgrader og snøstorm, men for de som dukker opp på Trump-møtene, varmer han hjertene til de fleste.  Det tar omkring tre kvarter med framleggelse av Trump-politikk før han levde opp til ryktet sitt som brautende og fryktløs for å si hva han mener.

Trump skulle oppsummere lørdagens Republikanske debatt, der motkandidat Ted Cruz sa han var skeptisk til å bruke vanntortur som forhørsmetode.

Da Trump skulle til å kommentere Cruz' holdning til vanntortur, ropte en publikummer foran ved scenen noe som for de fleste i salen var utydelig. Trump selv oppfattet det imidlertid, og gjentok budskapet til hele arenaen.

- Hørte dere hva hun sa? Jeg regner ikke med mange av dere kommer til å gjenta dette. Hun sa han er en «pussy» sa Trump til stor applaus og latter fra salen.

Arenaen skjønte ikke helt hva som traff dem, men Trump tok raskt regien etter uttalelsen som overrasket alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer