Poker-Kaja (36) får strengere straff

Hun anket dommen etter å ha drevet ulovlig pokerklubb. Nå straffes Kaja Østvang enda hardere.

DØMT PÅ NYTT: Kaja Jee Østvang Traavik har fått dommen skjerpet av Borgarting Lagmannsrett. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
DØMT PÅ NYTT: Kaja Jee Østvang Traavik har fått dommen skjerpet av Borgarting Lagmannsrett. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kaja Jee Traavik Østvang (36) er i Borgarting lagmannsrett dømt til seks måneder i fengsel for å ha drevet pokerklubben Quads i Oslo sentrum.

I Dagbladet Magasinet fortalte hun i helga om razziaen der et tjuetall væpnede politifolk stormet pokerklubben hennes i 2018, da hun hadde drevet klubben i to og et halvt år.

– Jeg er fullstendig klar over at det jeg gjorde var ulovlig, det er derfor jeg erkjenner delvis straffskyld. Jeg skal ta den straffen, sa hun, men mente samtidig at tingrettsdommen var for streng.

Beløpet dobles

I Oslo tingrett ble hun dømt til fire måneder i fengsel, og til å betale tilbake 500 000 kroner, men anket dommen.

– Jeg mener at straffen bør være i forhold til hva som er gitt tidligere. Nå ber de om en straff som er langt strengere enn alt som er gitt tidligere, og det synes jeg er urimelig. Men at jeg skal få en straff, det er jeg fullstendig klar over, sa hun.

Nå er straffen skjerpet, og beløpet hun må betale tilbake er doblet; Kaja Østvang er av enstemmig rett idømt fengselsstraff i seks måneder, og til inndragning av en million kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer