STOR POLITIAKSJON: Mannen, som ble knivstukket i Tønsberg sentrum lørdag ettermiddag, døde i går - en kvinne ble pågrepet i Øvre Langgate i byen. Foto: Rolf-Martin Hansen
STOR POLITIAKSJON: Mannen, som ble knivstukket i Tønsberg sentrum lørdag ettermiddag, døde i går - en kvinne ble pågrepet i Øvre Langgate i byen. Foto: Rolf-Martin HansenVis mer

Polakk (37) døde etter knivstikking i Tønsberg

Kona hans er siktet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 37 år gamle Marcin Mirosz, bosatt i Tønsberg, døde i går på et sykehus, etter han ble knivstukket lørdag, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

- Mannen er obdusert, men resultatet av obduksjonen foreligger ennå ikke, skriver politiet.

Sentrum Ektefellen er siktet i saken, og sitter varetektsfengsel.

Knivstikkingen fant sted i en leilighet midt i Tønsberg sentrum lørdag ettermiddag, og politiet opplyste da at mannen ble kjørt til sykehuset i Vestfold med alvorlige skader.

Etterforsker Politiet i Vestfold opplyste da at de hadde pågrepet og siktet mannens ektefelle, en 35 år gammel polsk kvinne, for drapsforsøk. Parets to barn er tatt hånd om av barnevernet.

- Vestfold politidistrikt etterforsker fortsatt saken med store ressurser. Teknisk og taktisk etterforskning på åstedet er foretatt. Videre er en rekke vitneavhør gjennomført i tillegg til andre etterforskningsskritt, skriver politiet i pressemeldingen.