Polens president tabbet seg ut for åpen mikrofon

Polens president Lech Kaczynski tabbet seg ut for åpen mikrofon under en pressekonferanse på EU-toppmøtet i Brussel denne uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Polens president Lech Kaczynski tabbet seg ut for åpen mikrofon under en pressekonferanse på EU-toppmøtet i Brussel denne uka.

Pressekonferansen var nesten over da en av presidentens medarbeidere hviskende spurte om han ville svare på et siste spørsmål.

- Ja, men ikke fra den dumme kua i rødt, hvisket presidenten tilbake med henvisning til en kvinnelig journalist i salen, uvitende om at svaret ble fanget opp av mikrofonen til den polske fjernsynskanalen TVN24.

Presidentens stabssjef Aleksander Szczyglo nektet fredag å kommentere den lite flatterende karakteristikken, men fordømte i stedet «tabloidiseringen av polske medier».

(NTB)

TANN FOR TUNGE: Polens president Lech Kaczynski fikk seg en leksjon i hvor følsomme moderne mikrofoner kan være, og skylder på tabloidiseringen av polske medier etter den noe uheldige uttalelsen. Foto: EPA
TANN FOR TUNGE: Polens president Lech Kaczynski fikk seg en leksjon i hvor følsomme moderne mikrofoner kan være, og skylder på tabloidiseringen av polske medier etter den noe uheldige uttalelsen. Foto: EPA Vis mer