Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politi åpnet horehus

De kinesiske politifolkene ville gjerne tjene mer penger. De åpnet en bordell, arrestert kundene og bøtela dem. Men til slutt fikk politiet på pungen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politisjef Gao Mingliang brukte nesten 7000 kroner på å sette den utspekulerte planen i sving. Han gjorde om en restaurant i Jiangsu-provinsen til horehus. De prostituerte tok med seg kundene inn på bakrommet. Kort tid etter stormet politiet inn, arresterte kundene, tok dem med til politistasjonen og bøtela dem. De prostituerte fikk en bonus, som ble gitt utfra hvor mye penger politiet fikk inn, skriver Shanghai-avisa Xinmin Evening News i dag.

Bordellet ble opprettet i mai i fjor. Fram til august i år hadde politiet tjent nesten 100 000 kroner på å arrestere horekunder på politiets eget horehus.

Sprakk i avhør

Avsløringen kom da en annen politistasjon i provinsen fikk nyss om bordellet. De gjennomførte en razzia, arresterte eieren, og i retten ble han dømt til ett års fengsel for å drive horehus. Eieren ble så forbannet over fengselsstraffen at han valgte å fortelle at det faktisk var politiet sjøl som sto bak. Politisjef Gao Mingliang sprakk i avhør, og fortalte hvordan han hadde klekket ut planen. Tidligere denne måneden dømte retten i Nanjing ham til ett års fengsel for misbruk av sin stilling.