Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politi i gatene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Det har vært mer gående politi i gatene i Oslo i sommer, og det har vært en suksess, skriver Aften. Blant annet har det medført mindre prostitusjon og tigging i byens sentrale strøk. Nå ønsker næringsdrivende, politikere og politiet selv å forlenge den ekstraordinære politiinnsatsen, og justisminister Knut Storberget er positiv til det. Nå gjelder det bare å finne penger.

• Det bør det være mulig å finne, så mye penger som politiet har til rådighet. Det er en primæroppgave for byens politikorps å sørge for at folk kan ferdes rimelig usjenert og trygt gjennom byens gater, og den enkleste måten å oppnå det på er å ha et synlig politi. De patruljerende polititjenestemennene har opptrådt verdig og vennlig, og selv Kirkens Bymisjon later til å være svært fornøyd. Da er det selvsagt bare å forlenge ordningen. Det er ikke ofte politiet så enstemmig ønskes velkommen.

LEDER