Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politi i Trondheim kjørte med blålys i utdrikningslag

- Vi trodde at han ville gjennomskue spøken, sier politimannen som arrangerte festen.

UTDRIKNINGSLAG: Da en politimann fra Sør-Trøndelag politidistrikt skulle drikkes ut, endte kompisene sin spøk med utrykning med blålys.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
UTDRIKNINGSLAG: Da en politimann fra Sør-Trøndelag politidistrikt skulle drikkes ut, endte kompisene sin spøk med utrykning med blålys. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da politimannen, og vordende brudgom, kom på jobb forrige fredag visste han ikke at han egentlig hadde fått fri for å drikkes ut av kompisene.

Det kom inn melding om at brudgommens private bil var stjålet, og det kompisene ikke hadde forutsett var at brudgommen tok kontroll og fikk makkeren sin til å rykke ut i en sivil politibil med blålys, skriver Adresseavisen.

- Han tok det alvorlig
Arrangøren av utrikningslaget, som også er politimann, sier at de ikke hadde forutsett at brudgommen kom til å ta situasjonen så alvorlig.

- Vi trodde han ville gjennomskue spøken ganske tidlig, men det gjorde han ikke. Derfor ble det kanskje kjørt litt raskere enn hva vi hadde sett for oss på forhånd, sier mannen til Adresseavisen.

De fant bilen som ble meldt stjålet i en grøft. I den påfølgende jakten på en gjerningsmann gikk den vordende brudgommen inn i en låve, der venner og kjente var samlet til fest.

Vurderer ikke straff
Politimesten i Sør-Trøndelag politidistrikt Nils Kristian Moe synes ikke at det som skjedde var heldig, men vurderer ikke straffereaksjoner mot arrangørene av utdrikningslaget.

- Med den informasjonen jeg har i dag er ikke det noe jeg vurderer, sier Moe til Dagbladet.

Han sier at han har fått forklart at de arrangerte utdrikningslaget på en måte som skulle sørge for at det ikke ville bli utrykning, men at det likevel skjedde.

Moe sier at han aldri har hørt om lignende historier før.

En journalist fra Adresseavisen skulle lage reportasje fra utrikningslaget, og var i bilen da utrykningen skjedde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media