Michigan i USA

Politi måtte løse ekorn-floke

En real nøtt møtte politiet i Grand Blanc, da de så det merkelige fenomenet.

SATT FAST: Synet av sju ekornunger med fastsurrede haler møtte politiet i Michigan, da de rykket ut etter en person ringte nødsentralen. Foto: Facebook/Grand Blanc Township Police Department

SATT FAST: Synet av sju ekornunger med fastsurrede haler møtte politiet i Michigan, da de rykket ut etter en person ringte nødsentralen. Foto: Facebook/Grand Blanc Township Police Department

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ekorn har fått en helt ny betydning for politiet, skriver Grand Blanc Township Police Department på sin Facebook-side.

Fredag forrige uke måtte politiet i Grand Blanc i staten Michigan, til unnsetning. Det sto om liv, men ikke menneskeliv.

En person hadde meldt om en klynge med ekorn, som skulle være bundet sammen i hverandres haler.

Hendelsen har blitt omtalt av flere lokale medier, blant annet radiostasjonen WCRZ og MLive.

- Flott laginnsats

Da politiet ankom stedet så de hele sju ekornunger på bunnen av et tre. Halene deres hadde tvinnet seg sammen og hindret dem i å gå fritt.

Politiets teori er at halene deres trolig har tvinnet seg mens de var i reiret. Ettersom de har vokst har plassen blitt for liten og vekten for stor, og reiret har til slutt gitt etter.

- Halene deres vil trenge litt tid på å bli fyldige, men de er trygge. Flott laginnsats! skriver politiet i Facebook-innlegget.

Sammen med en beboer i området, fikk politiet løsnet på floken, men de ble nøye overvåket.

- Under de overvåkende øynene til mamma ekorn, fikk politiet og innbyggeren separert alle sju ungene, skriver politiet på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer