Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politi-nett brøt sammen

Radarvarsleren politiet.net brøt sammen på grunn av stor pågang i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg måtte begrense tilgangen slik at dem som er inne får hentet ut informasjon, sier Ronny Reinertsen, som driver nettstedet.

Hvis du er en av dem som har hatt problemer med å komme inn på nettstedet, vil du snart gå lysere tider i møte. Reinertsen arbeider nemlig nå med i få en ny linje til tjenesten.

På nettstedet kan brukerne legge igjen beskjeder om hvor det er promille- og fartskontroller. Etter medieoppslag de siste dagene har trafikken gått i taket.

Er du fornøyd med økningen i trafikken?

- Er du gal? Javisst er jeg fornøyd. Nå går jeg her og tripper i håp om å få tak i ei ny linje, sier Ronny Reinertsen til Dagbladet.

Wap og SMS

politiet.net tilbyr nå varsling over wap, og vil snart også tilby SMS-tjenester, slik at også mobilbrukere uten wap kan få tekstmeldinger om hvor politiet har kontroller.

Reinertsen bedyrer at han ikke er ute etter å sabotere politiets arbeid.

- Jeg har veldig respekt for fart og trafikkregler. Og har ingenting imot politiet. Jeg jobber som programmerer og bruker siden til å markedsføre mine tjenester. Jeg har ikke engang bil, sier han.

Reinertsen har hatt minimalt arbeid med nettstedet. Han sier han vil bruke stedet som en jobbsøknad.

Ronny Reinertsen betalte 35 dollar for domenenavnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling