Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politi og letemannskaper har startet søk etter savnet mann i Hedmark

Ble meldt savnet mandag. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politi og letemannskaper har startet søk etter en mann i 50-årene som skal ha forsvunnet i Løten kommune i Hedmark rett før jul. Mannen ble meldt savnet mandag denne uken.

Politiet har foreløpig ikke noen anelse om hva som kan ha skjedd hamarmannen som skal ha forsvunnet på Militærvegen mellom Løten og Braskereidfoss i Våler kommune.

Den siste sikre observasjonen av ham ble gjort 23. desember, og bilen han disponerte er funnet ved Militærvegen. Ifølge Hamar Arbeiderblad hadde bilen kjørt av veien, og politiet har gjort undersøkelser i bilen.

- Mannen ble meldt savnet av familien 2. januar. Vi vet ikke hva som kan ha skjedd ham, og derfor leter vi med utgangspunkt i denne savnetmeldingen. Vi ber publikum som befant seg i området da han forsvant, om å kontakte politiet, sier operasjonsleder Kjartan Waage i Innlandet politidistrikt til NTB.

Han opplyser at politi, redningshunder og frivillige organisasjoner torsdag deltar i søket etter mannen i et skogområde i Løten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling