Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ran Sverige

Politi og ranere skadd etter væpnet ransdrama i Sverige

Skal ha endt i biljakt. 

FLERE SKADD: En i politiet og tre mistenkte ranere ble skadd etter et væpnet ran i Stockholm i ettermiddag. Da de mistenkte ranerne skal ha forsøkt å flykte, startet politiet biljakten. Den endte i en kollisjon. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB scanpix
FLERE SKADD: En i politiet og tre mistenkte ranere ble skadd etter et væpnet ran i Stockholm i ettermiddag. Da de mistenkte ranerne skal ha forsøkt å flykte, startet politiet biljakten. Den endte i en kollisjon. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Maskerte menn slo til mot en pengesentral i Akalla, nordvest i Stockholm, i dag.

En person i politiet og tre personer skal være skadd og fraktet til sykehus, melder Expressen.se.

- Ranerne var bevæpnet med slagvåpen, sier Anna Westberg i politiet til avisa.

Ransalarmen gikk like over klokka 14 i dag. Politiet kom til og startet biljakten etter ranerne. Ifølge Aftonbladet.se skal rømningsbilen ha blitt påkjørt av en politibil.

- I forbindelse med dette skal det ha blitt en konfrontasjon mellom politiet og ranerne. Det er ikke helt klart hvordan det skjedde, men det ble et sammenstøt og de kolliderte på en måte, opplyser politiet til Expressen.

Tre personer er pågrepet.

Hele Norges coronakart