Politi-onani vises i retten

Eidsvoll herredsrett får i dag se video-opptaket som avslørte politimannens overgrep mot en 15 år gammel jente. Mannen, som tidligere var sjef for oslopolitiets etterforskning av overgrep mot barn, er tiltalt for flere tilfeller av blotting og onanering foran unge jenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Han blottet seg og onanerte. Enten sto han inne i vaskerommet eller i døråpningen ut fra vaskerommet, sa den nå 16 år gamle nabojenta i retten i går. Sju ganger i løpet av høsten i fjor blottet den 53 år gammel suspenderte politisjefen seg, ifølge jentas forklaring. Seks ganger onanerte han også i hennes påsyn.

- Noen ganger hadde han slåbrok på, andre ganger trakk han ned buksene, eller så hadde han bare på en T-skjorte som ikke rakk til livet. Jeg orket ikke se på, sa 16-åringen. Allerede første gang hun så mannen naken meldte hun fra til foreldrene.

Med buksene nede

- Først gjorde vi ikke noe. Vi lurte bare på om dette var mulig, sa jentas far. Men da det gjentok seg, begynte han å ane uråd. - Jeg ville ikke gå til politiet før jeg hadde bevis. Ingen hadde trodd meg uten videoen, blant annet fordi tiltalte er en polititjenestemann, sa han. Faren snek seg hjem i skjul av nabohuset og tok plass på kjøkkenet. Herfra hadde han full utsikt til inngangsdøren til vaskerommet i politimannens hus knappe 10 meter borte. Da var det bare å vente til datteren kom hjem fra skolen. Andre forsøk resulterte i et opptak så godt at faren tok det med til politiet. Politiet på sin side sikret seg eget opptak. Det er denne videoen retten skal se i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer