Politi på gule sider

Privatetterforskerne er stort sett kjeltringer, skal vi tro tidligere privatetterforsker Ola Thune. LO bannlyser dem fra arbeidslivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

KRONERULLINGEN har startet blant familie og venner av de dømte i Orderud-saken. Pengene skal brukes til private etterforskere som skal få de tre trippeldrapsdømte frikjent. Men hvis den nye sjefen for mordkommisjonen, tidligere privatetterforsker og ekspertkommentator for Nettavisen, Ola Thune, har rett, bør Orderud-vennene holde seg unna katalogens gule sider. «I telefonkatalogen finner du sikkert 30- 40 private etterforskere bare i Oslo. Jeg vet at flere av dem er straffedømte, eller burde vært det, og at flere andre ikke holder mål,» advarte Thune i Dagbladet i fjor.

SEINERE HAR tidligere Kripos-kollega og ekspertkommentator for TV2, Leif A. Lier, tatt turen over til Gule Sider. Men han vil ikke selge seg som høyprofilert kjendisdetektiv. Han jobber som sikkerhetskonsulent for større bedrifter, og der trenger de folk som går stille i dørene for å hindre arbeidstakerne i å begå lovbrudd på arbeidsplassen. Ellers jobber Tore Sandberg nå for Se og Hør, og Harald Olsen, advokat Sullands mesterdetektiv i Orderud-saken, slo som kjent dårlig an ved dommerbordet på Sørum. Dermed tar jeg sjansen og anbefaler inntil videre en herr Knut Bovim, som averterer sine private tjenester under tittelen romavlyttingskonsulent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer