VOLDSOMT SAMMENSTØT: To mennesker mistet livet da en personbil i feil fil braste inne i en trailer i New York. Foto: AP/Staten Island Advance, Irving Silverstein/NTB Scanpix
VOLDSOMT SAMMENSTØT: To mennesker mistet livet da en personbil i feil fil braste inne i en trailer i New York. Foto: AP/Staten Island Advance, Irving Silverstein/NTB ScanpixVis mer

Politi på vei fra strippeklubb satt i bilen: Kjørte i feil fil og braste inn i trailer

To døde og tre skadd, opplyser amerikansk politi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): New Jersey-politiet opplyser om at tre av deres politibetjenter, som ikke var i tjeneste, var involvert i en trafikkulykke i morges ved Staten Island i New York som krevde to menneskeliv, skriver CBS.

De tre politibetjentene og en sivil satt i en personbil som kjørte i feil retning på motorveien og krasjet med en diger trailer. En av politibetjentene og en av de sivile omkom i ulykken. Tre andre ble skadd i ulykken.

En 28 år gammel politibetjent som satt i høyre sete bak i bilen og en sivil 28-åring mistet livet i den voldsomme ulykken. Det var en 27 år gammel politibetjent som kjørte personbilen. Både han og en 23 år gammel politibetjent som satt i baksetet er kritisk skadd,

Sjåføren av traileren er en 34 år gammel mann. Han pådro seg lettere skader i ulykken.

Kom fra strippeklubb - De tre politibetjentene var relativt nye i tjenesten, sier James Sarnicki i Linden-politiet i New Jersey.

Mennene hadde akkurat forlatt en strippeklubb litt før klokka fem om natta før de krasjet.

- Det kan synes som om de har kommet fra en slags fest. Per nå er det ingen indikasjon på at det var alkohol i bilen. Det luktet ikke, sier Kim Royster i New York-politiet.

Vitneavhør Politikvinnen sier at etterforskere vil gå gjennom overvåkingsbilder fra strippeklubben og avhøre vitner for å finne ut om mennene hadde drukket alkohol.

Bilens ferdskriver vil gi dem en pekepinn på hvor fort bilen har kjørt.

Trailersjåføren er testet. Han var ikke påvirket av alkohol.