Politi skjøt mot 12-åring

Vill biljakt etter råkjører i Miami i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Føreren holdt på å kjøre ned to politimenn. Da de omsider fikk stoppet bilen etter mange skudd, fikk de sitt livs største overraskelse da de så en 12-årig jente bak rattet med sin 6 år gamle lillebror i setet ved siden av, skriver svenske Aftonbladet. De mørke vinduene hadde skjult ansiktene deres.

Skulle hente bilnøklene

Klokka var rundt 14 søndag da 12 år gamle De\'Kyra Bush fikk i oppgave av tanta si å hente en bok og bilnøklene i bilen hennes. Men jenta hadde andre planer og tråkket inn gasspedalen og suste ned i gata i nærmere 90 kilometer i timen, i følge kusina som også var vitne til hendelsen.

Politimannen Dan Hughes prøvde å stoppe jenta med ulike bilmanøvrer, men han tilkalte fort forsterkninger. Kollegaen Chris Hillsgrove kom straks til unnsetning og de skal ha kjørt etter henne gjennom flere bostedsområder. Politisjef Rick Sloan sa hun kjørte vinglete.

Omsider klarte de å fange den unge føreren mellom bilene sine, men hun prøvde å vri seg unna og skadet begge bilene.

Det var da politimennene trakk våpnene sine. Jenta kjørte rett mot Hillgroves bil, Hughes skjøt mot henne, men traff ikke. Jenta kjørte i full fart videre helt til hun krasjet i en parkert bil i samme kvartal som hjemmet hennes.

Slo i stykker rute

På grunn av mørke vinduer kunne ikke politiet se hvor gammel føreren var. Da de knuste sideruta og åpnet døra, så de at råkjøreren var ei jente på 12 år.

Hun slapp unna med lettere skader, og disse var utrolig nok ikke fra de mange skuddene. Mora sa at datteren var rebelsk og sta, men at hun var i stand til å gjøre noe slikt kunne hun ikke forstå.

Jentungen er mistenkt for vold mot politimann, biltyveri, drapsforsøk og ulovlig kjøring.