Politi stormet feil leilighet

Et stort antall væpnede politimenn stormet mandag kveld en leilighet i Moss. Aksjonen endte med at den middelaldrende kvinnen som bodde i leiligheten ble kjørt til sykehus med sjokkskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kan bekrefte at vi, på bakgrunn av gale opplysninger, gikk inn i en leilighet vi ikke skulle vært i. Vi har beklaget og bedt om unnskyldning for dette, sier politiadjutant Torill Johnsen i Moss politidistrikt til Moss Avis.

Ifølge avisa har kvinnen mottatt «blomster eller noe slikt», med en sterk beklagelse for det inntrufne. Hun er nå utskrevet fra sykehuset.

Politiet startet aksjonen ved 23.30-tida mandag med et stort antall tjenestemenn. Bakgrunnen var tips om at en eller flere navngitte personer oppholdt seg i leiligheten. Det skulle angivelig befinne seg tyvegods og våpen fra et våpentyveri i leiligheten. I løpet av noen sekunder ble det klart at de væpnede tjenestemennene hadde bommet på adressen.

Natten etter aksjonerte politiet mot den riktige leiligheten. Da fikk politiet delvis klaff. Det var ingen våpen, men noe tyvegods i leiligheten.

(NTB)