Politiaksjon mot bolig etter skyteepisode i Klæbu

- Vi har ikke påtruffet gjerningsmannen, opplyser politiet.

AKSJON:  Politiet gikk til aksjon på en adresse som settes i forbindelse med skyteepisoden i Klæbu fredag morgen. Foto: Henrik Sundgård
AKSJON: Politiet gikk til aksjon på en adresse som settes i forbindelse med skyteepisoden i Klæbu fredag morgen. Foto: Henrik SundgårdVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Væpnet politi rykket i dag tidlig ut etter en melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd mot en bil i Klæbu kommune i Sør-Trøndelag. En person skal ha befunnet seg i bilen, men ingen kom til skade under hendelsen.

Meldinga om skytinga kom inn til politiet klokken 08.38 fredag morgen. Politiet har vakthold ved en barnehage og SFO etter opplysninger om at det skal dreie seg om en konflikt om et barn.

Politiet opplyser ved 12.15-tida at de har oppsøkt plasser hvor gjerningsmannen kan ha tilhold.

- Vi har nettopp utført en aksjon mot en leilighet. Det er en adresse som settes i forbindelse med denne saken. Vi har ikke påtruffet gjerningsmannen, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet kjenner identiteten til gjerningsmannen, og håper vedkommende vil melde seg frivillig.

De mener gjerningsmannen ikke er til fare for andre personer.

- Det er ingen trussel mot barna eller SFO, men vi har valgt å ha personer der siden dette var en konflikt med et barn, og for å kunne aksjonere raskt, opplyste Berglund til Dagbladet tidligere i dag.

Poltiet har vært med pansret bil, patruljebiler og sivile politibiler i sentrum av Klæbu og i Tanem boligfelt, skriver Adressa.