Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiansatt tiltalt for millionunderslag

Kvinne tiltalt for underslag av mer enn 1,1 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En tidligere ansatt i Vestoppland politidistrikt er tiltalt for underslag av mer enn 1,1 millioner kroner.


Den tiltalte, en 38 år gammel kvinne, skal fra 2003 til 2007 blant annet ha puttet pass- og utlendingsgebyr rett i egen lomme. Underslaget er det største som Spesialenheten for politisaker noen gang har etterforsket.

- Dette er en meget alvorlig sak. Det er snakk om en betrodd ansatt som vi mener å kunne bevise har underslått et stort pengebeløp, sier juridisk rådgiver Liv Marit Sylliåsen i Spesialenheten for politisaker til VG.

38-åringen avviser at hun har gjort noe galt.

- Min klient har fra første dag stilt seg helt uforstående til disse anklagene, sier kvinnens forsvarer, advokat Jan Aaltvedt.

Det var en kollega i Vestoppland politidistrikt slo alarm om saken i september i fjor. Etter å ha jobbet med saken i to måneder og fått rettens kjennelse på skjellig grunn til mistanke, gikk Spesialenheten til pågripelse av 38-åringen. Kvinnen hadde da sluttet i Vestoppland politidistrikt.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media