Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politibetjent skadd i biljakt

Ved 01.15-tiden i natt ble en politibetjent skadd i en biljakt på Romerike. Etter en dramatisk jakt ble to personer pågrepet i Hellerud-svingen i Oslo

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den dramatiske biljakten startet på Romerike ved Lillestrøm. En svenskregistrert Audi 100 med to personer kjørte i høy hastighet fra en politibil. På vei mot Oslo skal den ene personen i bilen ha tømt et brannslokningsapparat mot politibilen og hindret sikten til føreren. Dette førte til at politibetjenten krasjet i gjerningsmennenes bil.

Gjerningsmennenes bil punkterte i krasjen, men de stoppet ikke av den grunn. Ved Hellerudsvingen i Oslo valgte politiet å torpedere bilen ved å kjøre inn i den bakfra. Passasjeren ble pågrepet på stedet. Føreren av bilen stakk til skogs men ble innhentet av en hundepatrulje kort tid etter. Brannslukkingsapparatet ble senere funnet på Alnabru i Oslo.

En politibetjent ble skadd i kneet under kollisjonen og brakt til legevakten. Gjerningsmennene, på 28 og 31 år, ble ført til Romerike Politidistrikt på Lillestrøm. Bilen gjerningsmennene kjørte ble stjålet på Romerike i januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!