Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politibil ble avskiltet

Det ble også en av Vegvesenets egne biler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Statens vegvesen hadde kontroll ved Midtskogen i Elverum, ble både en politibil og en av Vegvesenets egne biler avskiltet.

Til sammen sju biler fikk skiltene klippet av da Vegvesenet var ute med skiltskanneren, som umiddelbart forteller om formalitetene er i orden for den enkelte bil, skriver Østlendingen.

Vegvesen-bilen som ble avskiltet, hadde ikke ansvarsforsikringen i orden, opplyser gruppeleder Arne Skybak i Statens vegvesen i Elverum.

Problemet skyldes at et annet forsikringsselskapet har vært inne i bildet, selv om staten er selvassurandør. Da situasjonen var avklart, fikk bilen skiltene på igjen.

En annen bil som ble avskiltet mandag, tilhører Politiets utlendingsenhet (PU). Gruppelederen i Vegvesenet kjenner ikke årsaken til at den ble avskiltet, men den fikk kjøre videre etter å ha fått påsatt prøveskilt. Overfor Østlendingen ønsker ikke PU å kommentere saken før alle fakta er kommet fram.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media