Politibil kjørte av veien, havnet på siden under full utrykning

- En tøff dame.

LANDET PÅ SIDEN: I full utrykning kjørte politibetjenten av veien. Det har regnet mye på stedet, ifølge politiet. Foto: Martin Laupet / Presse30.no
LANDET PÅ SIDEN: I full utrykning kjørte politibetjenten av veien. Det har regnet mye på stedet, ifølge politiet. Foto: Martin Laupet / Presse30.noVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinnelig politibetjent kjørte av veien og havnet på siden under en utrykning lang Riksvei 35 på Modum i Buskerud søndag.

- En konstabel skulle ned for å bistå nabodistriktet. Det er mye svinger i området, så kjøretøyet har nok sklidd ut av veibanen og landa på sida, sier operasjonsleder Kai Gudbrandsen til Dagbladet.

Ulykka skjedde i 16.30-tida, og det var bare politibetjenten i bilen.

- Det gikk bra med henne. Det var ingen dramatikk, utover at det har skjedd under en utrykning. Vi må derfor foreta undersøkelser, sier Gudbrandsen.

Politiet sendte ut bergingsbil til stedet, som ligger like ved Tyristrand i Nordre Buskerud.

- Hun ble selvsagt skjelven, men er uskadd og har det helt fint. Hun er en tøff dame, og synes ikke det var nødvendig med legevakten. Men hun er der nå, og så får vi se hva hun ønsker: om hun går hjem eller blir på jobb.

- Hun får gå hjem om hun ønsker det, men kjenner jeg henne rett, så gjør hun ikke det, sier Gudbrandsen til Dagbladet.