Politibil kolliderte på vei til dødsulykke

To ulykker på Sunnmøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En eldre mann er omkommet etter at bilen han satt i, kjørte på sjøen i Fosnavåg i Herøy kommune på Sunnmøre i ettermiddag.  

- En eldre mann er bekreftet omkommet. Han er ikke identifisert. Mannen var alene i bilen, opplyser operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt, Einar Rostad, til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde i nærheten av en småbåthavn, og politiet vet foreløpig lite om ulykken.

En politibil på vei til ulykken, som skjedde litt over halv fire i ettermiddag, kolliderte med tre andre biler rett før klokka fire. Denne ulykken skjedde i et kryss rett utenfor Ulsteinvik sentrum, i nabokommunen Ulstein.

- Vi vet ikke årsaken til denne kollisjonen. En person ble sendt til Ålesund sykehus med ambulansehelikopter med ukjent skadeomfang, og flere andre ble registrert lettere skadd, sier Rostad.

Personen som ble sendt til sykehus, er ifølge NRK Møre og Romsdal en mann i 70-årsalderen. Mannen satt ikke i politibilen.

Det ble først meldt om at en person ble alvorlig skadet i ulykken. Senere melder NRK Møre og Romsdal at mannen har skader i hode, og brudd- og sårskader, men at det ikke er sikkert hvor alvorlig skadene er.

Det var en stund lange køer i området der kollisjonen skjedde, ifølge NRK.

Saken oppdateres.