Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politibil krasjet etter biljakt

To politimenn sendt til legevakta. To unge menn pågrepet.

KRASJET: To polititjenestemenn ble sendt til sykehus etter at de krasjet i forbindelse med en biljakt. Foto: Thomas Fosse
KRASJET: To polititjenestemenn ble sendt til sykehus etter at de krasjet i forbindelse med en biljakt. Foto: Thomas Fosse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En politibil krasjet under en biljakt der to politibiler var involvert i Stavanger i kveld. Operasjonssentralen fikk meldingen om uhellet klokka 22.20 fredag kveld.

To polititjenestemenn ble skadet i sammenstøtet med to store lysmaster før den stoppet på tvers av en midtrabatt. Operasjonsleder Egil Karlsen forteller at de to så tilsynelatende uskadet ut, men ble sendt til legevakten for sjekk. 

Innsatsleder Einar Johannsen forteller til Aftenbladet.no at politimennene kom seg ut av bilen på egen hånd.

- Det begynte med at en bil som ikke ville stoppe på anmodning ved Revheim kirke. En politipatrulje fulgte derfor etter bilen. Etter kort tid stanset bilen og føreren la på sprang. Samtidig var en annen politibil på vei for å bistå, og det var denne som kolliderte, forteller Johannsen til lokalavisa.

Operasjonsleder Egil Karlsen forteller at årsaken til uhellet foreløpig er ukjent, og at politimesteren og spesialenheten for politisaker er varslet. På stedet ble det gjort kriminaltekniske undersøkelser og skrevet en skaderapport.

- Gjerningspersonene som ikke stanset ved Revheim kirke er pågrepet. Det er to menn født i 1990-1991, sier Karlsen til Dagbladet.

Sakene blir ikke satt i sammenheng, siden ulykkesbilen kjørte for å bistå den første patruljen. Politiet har ikke tatt blodprøve av de to gjerningsmennene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling