Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politibil krasjet i bil bakfra

En politibil i utrykning krasjet i en annen bil bakfra på vei til knivdrama på Manglerud.

Torsdag ettermiddag fikk politiet meldinger om at en person gikk inn på en Shell-stasjon på Manglerud med kniv.

Politiet rykket ut med flere patruljer, og en av disse politibilene havnet selv i en trafikkulykke på Ring 3 ved avkjøringa til Ulvensplitten i nordgående retning.

Den uniformerte politibilen krasjet inn i en annen bil bakfra, og både føreren av bilen som ble påkjørt og polititjenestepersonen som førte politibilen blir sendt til legevakta.

Det forteller operajsonsleder Christian Engeseth i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Det var bare én tjenesteperson i politibilen, og ut fra opplysningene jeg har skal det gå bra med vedkommende, men begge airbagene i politibilen ble utløst og det er ganske store skader på bilen, sier operasjonsleder Engeseth.

Verken polititjenestepersonen eller føreren av den andre bilen skal være alvorlig skadet, og blir sendt på legevakta for en sjekk, ifølge operasjonslederen.

- Hva årsaken til ulykken var, er vanskelig å spekulere på. Vi varsler nå internt i henhold til våre rutiner, og så blir det en vurdering om vi også skal varsle Spesialenheten (for politisaker), sier operasjonslederen.

Utenfor Shell Manglerud ble personen med kniv etter hvert tatt kontroll på av politiet. To andre personer som var sammen med vedkommende, er også tatt hånd om, forteller operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media