Politidrepte Michael Brown: - To menn arrestert etter planer om å henrette aktor og politisjef

Uroen i Ferguson fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To menn fra St Louis ble arrestert i forrige uke.

Nå viser det seg at de skal ha hatt planer om å henrette leder for den lokale påtalemyndigheten, Bob McCulloch, og politisjefen i Ferguson, Tom Jackson, skriver The Independent.

McCulloch og Jackson er nøkkelpersoner i saken som skaper bølger over hele USA.

Store opptøyer Rasende demonstranter har tatt til gatene denne uka etter at en storjury besluttet å ikke ta ut tiltale mot politimannen som skjøt og drepte den ubevæpnede tenåringen Michael Brown 9. august.

- Det jeg har sett i kveld, er verre enn den verste natta i august. Det er forferdelig, sa Jon Belmar i det lokale politiet på en pressekonferanse tirsdag.

De to som nå er arrestert siktet for drapsplaner mot aktoren og politisjefen er identifisert som Olajuwon Ali Davis og Brandon Orlando Baldwin.

Politisjef Jackson er blitt kraftig kritisert for politiets brutale framferd under opptøyene som fulgte etter at en av hans politimenn skjøt og drepte unggutten Michael Brown.

Kritiske øyne er også festet på påtaleleder McCulloch som angivelig har tette bånd til de lokale politistyrkene, og er kjent for ikke å tiltale politifolk som blir beskyldt for mishandling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer