TRIPPELDRAP: Politiet bekrefter lørdag formiddag at de etterforsker saken som et trippeldrap. To døde ble funnet på bakken, mens en tredje person ble funnet i en bil rett ved, opplyser politiet.
Foto: Robert Betzehag / Rescue Photo / NTB scanpix
TRIPPELDRAP: Politiet bekrefter lørdag formiddag at de etterforsker saken som et trippeldrap. To døde ble funnet på bakken, mens en tredje person ble funnet i en bil rett ved, opplyser politiet. Foto: Robert Betzehag / Rescue Photo / NTB scanpixVis mer

Politiet: - Bilen er ikke registrert på noen av de drepte

- En av de døde ble funnet i bilens baksete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at tre personer i dag ble funnet døde i et område nær Uddevalla sykehus. Politiet bekrefter at de mener dette dreier seg om et trippeldrap.

En av de døde ble funnet i en bil, mens de to andre ble funnet på bakken rett ved, melder Expressen. De tre er fortsatt ikke identifisert. Ifølge politiet er minst en av dem en kvinne.

Personen i bilen ble funnet i baksetet, ifølge GTs opplysninger. Denne bilen skal ikke være registrert på noen av de døde, opplyser politiet.

Stormet stedet I formiddag stormet rundt 15 personer politiets avsperringer rundt funnstedet i Uddevalla. Politiet måtte bruke batonger og hunder for å stoppe dem, melder nyhetsbyrået TTs reporter på stedet.

Det er fortsatt uklart hvorfor disse personene stormet stedet - eller hvem de er. TV2 melder imidlertid at det dreier seg om pårørende av de drepte. De består av både menn og kvinner, og også barn, skriver Aftonbladet.

De har gjentatte ganger forsøkt å storme politiets sperringer på stedet, melder Expressen. 

Ifølge GT blir flere pårørende nå tatt hånd om utenfor sperringene.

Motorsykkel-teori Avisa skriver videre at politiet jobber men med en teori om at en gjerningsperson kan ha tatt seg fra stedet på en motorsykkel.

Dagbladet har så langt i dag ikke kommet i kontakt med politiets pressekontakt i Sverige.

Det er omstendighetene som gjør at politiet mistenker drap. Ifølge Aftonbladets opplysninger skal personene ha blitt skutt. Dette er ikke bekreftet av politiet.

- Det er en rettsmedisiner på vei for å undersøke dødsårsaken, før det er gjort kommenterer vi ikke det, sier Christer Fuxborg, pressetalsmann i politiet til Expressen.

Det var en jogger som oppdaget den ene døde mannen like før klokka sju lørdag morgen. Naboer har fortalt at de reagerte på bråk i området i løpet av natta.

- Min kone hørte et smell ved 5-tida i dag morges. Hun trodde det var kinaputter, så hun gikk og la seg igjen, sier et vitne.