Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet: - Cathrine druknet

Cathrine Bjørgulfsen Fossum ble funnet druknet i havnebassenget i Kristiansand i etterimiddag. Dykkerne fant henne etter en dags leting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var politiets dykkere som fant liket av Cathrine Bjørgulfsen Fossum ved 15-tida i ettermiddag. Det er foreløpig uklart hvordan hun havnet i sjøen.

- Jeg kjenner ikke til om det skal ha skjedd noe kriminelt, sier politiførstebetjent Arne Jessen ved Kristiansand politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

Flere vitner skal ha sett Cathrine i live natta hun forsvant. Tynnkledd, opprørt og gråtende forlot ungjenta Hotel Caledonien i Kristiansand. Hun gikk på kryss og tvers i bygatene en stund, før hun snudde og la kursen mot havna igjen. Politiinspektør Ole Hortemo ved Kristiansand politidistrikt bekrefter at Cathrine var meget opprørt over en hendelse inne på hotellet.

Fløt i vannet

Politiet har lenge ment at Cathrine druknet. Teorien ble styrket da en kvinne meldte seg for politiet og ga en beskrivelse av det hun så flytende i havnebassenget.

- Hun så et menneske i vannet og klarte å beskrive håret, kroppsbygningen og klærne så nøyaktig at det er liten tvil om at det må ha vært Cathrine, sier Hortemo.

Lette i havna

Dykkere fra Kristiansandspolitiet gjennomsøkte i hele dag havnebassenget. Ved 15-tida ble liket funnet i sjøen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media