KREATIVE FORSLAG: Både de som meldte ifra til politiet -  og politiet selv - hadde flere teorier om hva dette objektet som ble funnet midt i ei gate i Sør-London lørdag, kunne være. Foto: Kingston Police / Twitter
KREATIVE FORSLAG: Både de som meldte ifra til politiet - og politiet selv - hadde flere teorier om hva dette objektet som ble funnet midt i ei gate i Sør-London lørdag, kunne være. Foto: Kingston Police / TwitterVis mer

Politiet: - Det så ut som en krasjet ufo

Andre gjettet på at det var en gigantisk julekule, eller en dekorativ iglo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Politibetjentene som kom til stedet beskrev objektet som noe som lignet en krasjlandet ufo, sier en talsmann fra Metropolitan-politiet i London, ifølge Evening Standard.

Heller ikke de som ringte politiet og meldte ifra om objektet forsto hva dette kunne være.

En forbipasserende hadde ringt nødnummeret 999 etter å ha observert et «ukjent element» i brann lørdag morgen.

Andre gjettet på at det var en gigantisk julekule, eller en dekorativ iglo.

Men det viste seg at det verken var det - eller noen ufo som lå midt i gata sør i London.

For etter nærmere ettersyn forsto politiet at det merkelige halvkuleformede objektet var en pizzaovn, som delvis var knust, og som også delvis hadde knust opp asfalten i sitt sammenstøt med den.

Tross klarheten i hva objektet opprinnelig var, ønsker politiet fortsatt tips i saken. De oppfordrer alle som kan ha informasjon om hvordan ovnen endte opp i gata, og hvem som plasserte den der, om å ta kontakt.