Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet: - En klovn fikk seg et berettiget slag, da han skremte en turgåer som gikk med musikk på ørene

- Han slo i affekt, sier politiet.

SKUMMEL KLOVN: Trenden er kommet til Norge nå, og politiet advarer folk mot å kaste seg på det. Illustrasjonsklovn: PA/Scanpix NTB
SKUMMEL KLOVN: Trenden er kommet til Norge nå, og politiet advarer folk mot å kaste seg på det. Illustrasjonsklovn: PA/Scanpix NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) En mann som var ute og gikk tur, fikk et ublidt møte med to klovner på Østsiden i Fredrikstad i kveld.

– Han gikk tur og hadde musikk på ørene, så plutselig var det noen som var utkledd som klovn og skremte han. Mannen slo i affekt, forteller operasjonsleder Tom Sandberg i Øst Politidistrikt til Fredriksstad Blad.

På Twitter skriver politiet:
«En klovn fikk seg ett berettiget slag da han skremte en turgåer som gikk med musikk på ørene».

Ifølge Fredriksstad Blad stakk de to klovnene raskt fra stedet, og politiet ber folk slutte med den nye klovnetrenden.

Politiet har det siste døgnet jaktet flere såkalte «Killer Clowns» i Norge. Tirsdag kveld meldte politiet om skumle klovner som skapte frykt på Romerike, i Bodø og på Eidsvåg i Romsdal.

Senest onsdag formiddag fikk politiet i Agder melding om at en 12 år gammel gutt var blitt skremt av en klovn med lekekniv i Lillesand. Gutten ble ikke direkte truet, men politiet understreker at denne oppførselen er svært dum og skremmende.

Politiet mistenker at hendelsene i Norge er inspirert av det amerikanske fenomenet «Killer Clowns». Dagbladet har tidligere fortalt om mystiske og nifse klovner som driver lokalbefolkningen fra vettet i flere amerikanske byer.

Utkledd i klovnekostyme lusker de seg rundt boligstrøk, banker på dører på natten og tilbyr små barn godteri for å bli med inn i skogen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!