Politiet: - Flere lå skadd i gata

Hoppet for å unnslippe flammene. Fem skadd i brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Til sammen fem personer ble skadd da det begynte å brenne i et treetasjes trehus i Vestfoldgata i Tønsberg sentrum i natt.

Beboerne måtte hoppe ut gjennom vinduer for å unnslippe flammene i det overtente huset.

- Vi fikk melding om brannen klokken 4.38. Da politiet kom til stedet lå det flere personer skadd i gata utenfor huset. De hadde hoppet ut av det brennende huset, og skadet seg i fallet, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt Petter Aronsen til Dagbladet.no.

Fem skadd

Tre personer er fraktet til Sykehuset Vestfold i Tønsberg med skader de pådro seg da de hoppet.

Dagbladet.no får i morgentimene søndag opplyst at til sammen fem personer får behandling i forbindelse med brannen. Disse er i alderen 18 til 34 år. En av disse betegnes som alvorlig skadd.

- Det er fem personer som ble brakt til behandling, sier operasjonsleder Jorunn Eide i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Trodde én var savnet

HOPPET FRA FLAMMENE: Flere personer lå skadd i gata etter å ha hoppet ut fra det brennende huset i Tønsberg sentrum i natt. Foto: Lasse Ljung
HOPPET FRA FLAMMENE: Flere personer lå skadd i gata etter å ha hoppet ut fra det brennende huset i Tønsberg sentrum i natt. Foto: Lasse Ljung Vis mer

Lenge var det uklart hvorvidt en person var savnet i brannen. Politiet tror nå at vedkommende ikke befant seg i huset på det tidspunktet da brannen brøt ut.

- Vi har ikke lykkes å komme i kontakt med denne personen, men huset er gjennomsøkt og det er ingen inne i huset, sier operasjonsleder Eide.

Huset var fullstendig overtent, og brannvesenet hadde klokken 5.45 ikke kontroll over flammene.

Brannvesenet holder fremdeles på med etterslukkingsarbeid, og det vil derfor gå noe tid før politiet kommer i gang med åstedsundersøkelser. Politiet sier de foreløpig ikke har noen teori om hva som var brannårsaken.

Ifølge politiet huser bygget flere leiligheter og det har også et verksted i kjelleren.

Politiet: - Flere lå skadd i gata