- GOD DIALOG: Det forteller leder for etterforskningsseksjonen ved Larvik politikammer, Kjell Johan Abrahamsen. Foto: Thomas rasmus Skaug / Dagbladet.
- GOD DIALOG: Det forteller leder for etterforskningsseksjonen ved Larvik politikammer, Kjell Johan Abrahamsen. Foto: Thomas rasmus Skaug / Dagbladet.Vis mer

Politiet: - I god dialog med Kristin-siktet

- Benekter straffskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har god dialog med den drapssiktede 38-åringen, selv om han nekter for å ha drept tolv år gamle Kristin Juel Johannessen (12), som forsvant da på vei til en badestrand i 1999.

Etterforskningen av Kristin-drapet har pågått for fullt gjennom helga, etter at den tidligere dømte og frikjente mannen ble pågrepet på nytt i saken.

BLE 12 ÅR: Kristin Juel Johannessen ble 12 år gammel. Foto: Christian R. Christensen / Dagbladet
BLE 12 ÅR: Kristin Juel Johannessen ble 12 år gammel. Foto: Christian R. Christensen / Dagbladet Vis mer

- Vi har ingenting nytt å melde, annet enn at vi har fortsatt avhør av sentrale vitner. I tillegg har helgen blitt brukt til å legge en etterforskningsplan for de kommende ukene, sier konstituert visepolitimester Kjell Johan Abrahamsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Han forteller at de har god dialog med den siktede 38-åringen.

- Vi har tett dialog med ham, selv om han i avhør benekter straffskyld, sier han.

38-åringen er siktet for forsettlig drap på tolv år gamle Kristin Juel Johannessen, som ble funnet død 5. august 1999. Fredag ble han varetektsfengslet i fire uker - de to første ukene i full isolasjon.

Han er i tillegg underlagt brev- og besøksforbud og medieforbud hele fengslingsperioden.

(NTB)