FUNNET UTENFOR BLOKK: Den 37-årige kvinnen ble funnet på fortauet utenfor denne boligblokka i Strømmen. Inne i kvinnens leilighet ble hennes fireårige sønn funnet med kuttskader. Hennes andre sønn var også til stede, men er fysisk uskadd. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX
FUNNET UTENFOR BLOKK: Den 37-årige kvinnen ble funnet på fortauet utenfor denne boligblokka i Strømmen. Inne i kvinnens leilighet ble hennes fireårige sønn funnet med kuttskader. Hennes andre sønn var også til stede, men er fysisk uskadd. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIXVis mer

Politiet: - Ingen andre personer involvert

Kvinne (37) funnet kritisk skadd utenfor blokk, sønnen (4) funnet inne i leiligheten med kuttskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har i hele dag etterforsket hendelsen der en 37-årig kvinne ble funnet kritisk skadd på fortauet utenfor ei boligblokk i Strømmen på Romerike, mens hennes 4-årige sønn ble funnet med kuttskader inne i kvinnens leilighet i bygget. Etterforskerne konkluderer nå med at ingen andre enn kvinnen og hennes to barn var til stede på hendelsestidspunktet.

- Politiet har opprettet straffesak mot mor, og konsentrerer den videre etterforskningen om detaljene i hendelsesforløpet, opplyser Stein Brynildsen, statsjonssjef ved Lillestrøm politistasjon i en pressemelding.

Overfor Romerikes Blad avviser Brynildsen å utdype hva 37-åringen er siktet for - men sier at politiet har valgt å utelukke andre involverte for å stoppe spekulasjoner om eventuelt andre gjerningspersoner.

Det var en forbipasserende som fant kvinnen liggende på fortauet i 05.30-tida, og varslet politiet. Inne i leiligheten ble den lille sønnen funnet skadd. Begge ble fraktet til Ullevål universitetssykehus; sønnen er nå operert og er utenfor livsfare. Det foreligger ikke nye opplysninger om morens tilstand.

Ytterligere en sønn av den kritisk skadde og nå siktede kvinnen bor i leiligheten. Han er fysisk uskadd, ifølge Romerikes Blad.