Anne-Elisabeth Hagen:

Politiet: - Mest sannsynlig et drap

Tirsdag opplyser bistandsadvokat Svein Holden at «motparten sier klart at Anne-Elisabeth Hagen lever». Politiet holder fast ved at deres hovedhypotese fortsatt er at hun er blitt drept.

STÅR FAST VED TEORI: Politiet tror fortsatt at Anne-Elisabeth Hagen er blitt drept. Video: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM / OSLO (Dagbladet): Tirsdag opplyser bistandsadvokat Svein Holden at familien Hagen var i kontakt med det de antar er kidnapperne 8. juli, og at «de sier klart at Anne-Elisabeth Hagen lever». Holden sier også at kommunikasjonen med motparten foregår på norsk.

26. juni uttalte politiinspektør Tommy Brøske at politiet har endret hovedhypotese til at de tror at Anne-Elisabeth Hagen er blitt drept.

Holder fast ved teori

Tommy Brøske sier tirsdag at politiet tar henvendelsen på alvor, og at de merker seg at det gis opplysninger om at Anne-Elisabeth Hagen fortsatt er i live.

- Vi har forståelse for at den siste kontakten gir familien håp om at Anne-Elisabeth Hagen fortsatt er i live. Vi understreker derfor på ny at det er ingenting vi ønsker mer enn å få henne hjem.

- Selv etter den siste henvendelsen er det mangel på livsbevis, politiet anser det derfor som lite sannsynlig at Anne-Elisabeth Hagen er i live, sier politiinspektør Brøske og tilføyer:

- Vi har imidlertid ikke noe bevis for at hun er død, og kan derfor ikke utelukke at hun lever.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer