Politiet: - Mye som tyder på at savnede Janne Jemtland nå er funnet

Politiet har en teori om hva som skjedde med Janne Jemtland og mener kvinnen som i går ble funnet på bunnen i Glomma, er den savnede 36-åringen.

- KAN VÆRE FUNNET: Politiet mener det er mye som tyder på at Janne Jemtland nå er funnet. Etterforskningsleder Trond Blikstad, politiadvokat André Lillehovde van der Eynden og Ringsaker-lensmann Terje Krogstad holder pressekonferanse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
- KAN VÆRE FUNNET: Politiet mener det er mye som tyder på at Janne Jemtland nå er funnet. Etterforskningsleder Trond Blikstad, politiadvokat André Lillehovde van der Eynden og Ringsaker-lensmann Terje Krogstad holder pressekonferanse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRUMUNDDAL / OSLO (Dagbladet): Politiet mener kvinnen som i går ble funnet i bunn av Glomma er savnede Janne Jemtland.

Det var dykkere fra brannvesenet som fant kvinnen ved Eid bru ved Våler i Hedmark - omkring sju mil fra Brumunddal, der politiet tidligere har søkt.

Søket etter Janne Jemtland pågikk for fullt i området da kvinnen ble funnet, og ingen andre var savnet i området. Jemtlands ektemann er siktet for drap og nekter straffskyld etter siktelsen.

- Har en teori

Politiet holdt søndag pressekonferanse om siste nytt i saken.

Politiadvokat André Lillehovde van der Eynden, Ringsaker-lensmann Terje Krogstad og etterforskningsleder Trond Blikstad er til stede på pressekonferansen.

- Det er mye som tyder på at det er savnede Janne Jemtland som nå er funnet, sier van der Eynden på pressekonferansen.

Politiet sier de har en teori om hva det er som har skjedd med Jemtland, men at det gjenstår mye av etterforskningen og at den fortsatt vil pågå med stor styrke.

De vil ikke gå inn på drapsteorien.

- Vi har en teori om hva som har skjedd med Janne, og anser de siste dagers utvikling som et stort gjennombrudd i saken. Vi er imidlertid ikke i mål med etterforskningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer