Politiet: - Nytt funn er grunnen til søk i nye områder

Politi, hunder, helikopter og nå motorsykler er satt inn i søket sørover fra Skullerud og mot Grønmo.

NYTT FUNN I SAKEN:  I går pågikk søket etter den savnede jenta fra Skullerud og nordover mot Hellerud. Etter nye funn, har politiet nå valgt å søke i nye områder sørover mot Klemetsrud og Grønmo. En gruppe fra Norges Røde Kors deltar i leteaksjonen etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne. Giskegjerde Schjetne ble meldt savnet natt til søndag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
NYTT FUNN I SAKEN: I går pågikk søket etter den savnede jenta fra Skullerud og nordover mot Hellerud. Etter nye funn, har politiet nå valgt å søke i nye områder sørover mot Klemetsrud og Grønmo. En gruppe fra Norges Røde Kors deltar i leteaksjonen etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne. Giskegjerde Schjetne ble meldt savnet natt til søndag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Interessante funn gjør at politiet i dag velger å fokusere på et nytt område i søket etter den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16).

- Det er vanskelig terreng vi søker i. Vi har også fått en motorsykkelpatrulje på stiene. Måten vi søker på endrer seg ikke på grunn av det nye funnet, og vi søker med samme strategi, sier innsatsleder Thor Langli til Dagbladet.

I går pågikk søket etter den savnede jenta, fra Skullerud og nordover mot Hellerud. Etter nye funn, har politiet nå valgt å søke i nye områder sørover.

Søker med helikopter - I dag har vi et tilsvarende søk som i går, men i området fra Skullerud og sørover mot Grønmo. I søket er det både redningshunder og politi. I tillegg er det mannskap fra Norsk Folkehjelp og Røde Kors, sier Langli.

Politiet søker nå med politihelikopter i området. Et Sea King-helikopter fra Den Norske Redningstjenesten er også med i søket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer