Dobbeltdrapet i Kristiansand:

Politiet: - Vi står støtt på vår vurdering

Politiet svarer igjen på kritikken om at den siktede 15-åringen ikke hadde forsvarer tilstede under første avhør.

PRESSEKONFERANSE: Terje Kaddeberg Skaar, sjef for felles kriminalenhet i Kristiansand. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
PRESSEKONFERANSE: Terje Kaddeberg Skaar, sjef for felles kriminalenhet i Kristiansand. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO / KRISTIANSAND (Dagbladet): Politiet innkalte til pressekonferanse i ettermiddag for å orientere om utviklingen i dobbeltdrapet i Kristiansand.

- Vi har sikret seg DNA-bevis som knytter siktede til handlingen, sier Terje Kaddeberg Skaar, sjef for felles kriminalenhet i Agder politidistrikt.

Som det ble kjent tidligere i dag, har politiet sikret seg drapsvåpenet. Det skal være en kniv. Den siktede skal selv ha sagt hvor kniven lå, og den ble beslaglagt i går.

- Den er ikke funnet i nærheten av åstedet, men et stykke unna, sier Kaddeberg Skaar.

Rykter

Terje Kaddeberg Skaar fortalte under pressekonferansen om at det skal ha gått rykter i Kristiansand om at det skal ha være flere gjerningspersoner involvert i dobbeltdrapet. Politiet har undersøkt om dette stemmer.

- Vi finner ingen holdepunkter overhode på at det er flere enn én gjerningsperson. Vi venter på undersøkelser før vi konkluderer med sikkerhet, men som sagt har vi ingen grunn til å tro det, sier sjefen for felles kriminalenhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer