Politiet: - Vi trenger tips

Gjenstanden som ble sett flytende i Byfjorden i Stavanger, og som kunne være kåpa til Tina Jørgensen (20), var en murerbøtte. Nå står politiet uten spor i den mystiske forsvinningssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om gjenstanden i går kveld. En mann som jobber ved Byfjorden hadde sett en svart gjenstand som fløt i vannet. Da han kom hjem og så Tinas kåpe på nyhetene, syntes han gjenstanden i vannet liknet. I dag fikk politiet et nytt tips om gjenstanden, som nå ble sett mellom Strandkaien og Rosenberg Verft.

- Vi har foretatt søk langs strandlinjen mellom Byfjorden og Hundvåg i dag, og vi har hatt et helikopter over vannet. Etter 90 minutter så de gjenstanden, og plukket den opp. Det viste seg å være en murerbøtte, som ikke har noe med saken å gjøre, sier politiførstebetjent Egil Eriksen ved Stavanger politidistrikt til Dagbladet.no.

Dermed står politiet på bar bakke igjen.

- Vi er nesten tilbake til null. Men for oss og de pårørende er det viktig å sjekke ut slike slike spor. Nå er vi helt avhengig av tips. Vi kommer ikke til å fortsette letingen nå, og vil ikke sette ut nytt mannskap før vi har konkrete tips å forholde oss til, sier Eriksen.

SLIK SÅ HUN UT: Politiets rekonstruksjon av hvordan Tina Jørgensen var kledd da hun forsvant for en uke siden.