Politiet aner ikke hvem strippe-læreren er

Men har hun gjort noe galt?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elevene: - Hun spurte om å få se penis.

Politiet etterforsker strippe-lærer

(Dagbladet.no): Avisa VG skrev tirsdag om læreren fra Nordmøre som strippet mens elevene så på over internett.

Sunnmøre politidistrikt har innledet etterforskning i saken, men sier til Dagbladet.no i dag at de kun kjenner saken gjennom det som har stått i media.

- Vi starter på bar bakke, og vet ikke hvem de fornærma eller hvem læreren er, sier politiadvokat Cathrine Remøy ved Sunnmøre politidistrikt.

Hun legger til at hun heller ikke vet hvilken skole eller kommune den aktuelle læreren jobber i.

Ikke mindreårige

I går snakket Dagbladet.no med elevene selv. Det var sju-åtte gutter, som nå ikke er elever på den aktuelle ungdomsskolen, som hevder de fikk kontakt med henne via Dagbladet.nos vennetjeneste Blink.

- Vi visste hvem hun var, vi er tidligere elever på skolen, sier en av 17-åringene som deltok i seansen til Dagbladet.no.

I Blink-tjenesten kan man sende epost til hverandre anonymt fra sin profil, og det var via en slik melding at de kom i kontakt.

Guttene forteller de ble logget på mot hverandre med et webkamera og at de ba henne kle av seg. Ifølge guttene skal ha brukt en dildo mens de så på.

Ingen av guttene er nå elever av kvinnen, som skal være i 30-årene. Men etter seansen ble et opptak av strippingen spredt videre med epost.

VG skrev tirsdag at «Ifølge en tidligere elev ved skolen skal både nåværende og tidligere elever via nettet ha sett på disse strippeseansene. Strippingen skal ha foregått gjentatte ganger.» Men etter de opplysninger Dagbladet.no har fått direkte fra elevene som kontaktet kvinnen, skal det ikke ha vært noen av hennes nåværende elever tilstede.

Alle som så er over 16 år, og dermed over den seksuelle lavalder, men eposten skal ha vært sendt videre av andre til mindreårige i ettertid.

- Personalsak

Dagbladet.no kontaktet rådmannen i kommunen kvinnen jobber i dag, men han ønsker ikke å uttale seg om kvinnen har gjort noe galt eller ikke.

- Dette er en personalsak som vi håndterer deretter, og utover det kan jeg ikke kommentere det, sier han.

ETTERFORSKES: Men politiet aner ikke hvem hun er, eller om hun egentlig har gjort noe galt.