Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet anker Bhatti-kjennelsen

Ble besluttet løslatt av tingretten i går.

POLITIET ANKER BHATTI-LØSLATELSEN: Politiet anker Oslo tingretts kjennelse om å løslate Arfan Bhatti fra varetekt. Politiet ønsker å varetektsfengsle islamisten fordi de frykter han skal stikke fra landet. Bhatti er siktet for familievold og trusler.
Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
POLITIET ANKER BHATTI-LØSLATELSEN: Politiet anker Oslo tingretts kjennelse om å løslate Arfan Bhatti fra varetekt. Politiet ønsker å varetektsfengsle islamisten fordi de frykter han skal stikke fra landet. Bhatti er siktet for familievold og trusler. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo-politiet anker Oslo tingretts kjennelse om å løslate Arfan Bhatti, melder NRK.

Anken er sendt inn til lagmannsretten med fortsatt ønske om fire uker varetekt, og Bhatti blir sittende til den er behandlet.

Politiet ønsker å varetektsfengsle Arfan Bhatti som kom tilbake til Norge onsdag. Han er siktet for familievold og trusler. Han nekter straffskyld.

Da politiet forsøkte å få mannen varetektsfengslet i Oslo tingrett i går fikk de ikke medhiold. Tingretten besluttet å løslate siktede, men politiet fikk medhold i såkalt oppsettende virkning. Det betyr at Bhatti ikke løslates før lagmannsretten eventuelt beslutter å løslate ham. En kjennelse fra lagmannsretten kan ankes videre til Høyesterett.

Dagbladet kommer med mer.