Politiet åpnet ild mot fluktbil etter eksplosjon på arabisk friskole i Sverige

Politimann ble nesten påkjørt.

-DRAPSFORSØK: Det brenner i flere skolebygg ved den arabiske friskolen Al-Salamah-skolen i Malmø i Sverige. Det skal ha blitt hørt en eksplosjon like før flammene ble synlige, og politiet mistenker at brannen er påsatt. En politimann holdt på å bli påkjørt da han forsøkte å stoppe det politiet mener var en fluktbil. Foto: Mikael Nilsson
-DRAPSFORSØK: Det brenner i flere skolebygg ved den arabiske friskolen Al-Salamah-skolen i Malmø i Sverige. Det skal ha blitt hørt en eksplosjon like før flammene ble synlige, og politiet mistenker at brannen er påsatt. En politimann holdt på å bli påkjørt da han forsøkte å stoppe det politiet mener var en fluktbil. Foto: Mikael Nilsson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet åpnet ild mot en fluktbil etter det politiet mistenker er en påsatt brann på en arabisk friskole i Malmø i Sverige sent lørdag kveld, skriver Expressen.

- Det brenner for fullt, og det er flere branner, sier Paul Bjurehag i redningstjenesten om skolebrannen i området Jägersro øst for Malmö sentrum til nyhetsbyrået TT.

Det var klokka 23.04 lørdag kveld politiet fikk melding om det som har blitt oppfattet som en eksplosjon ved Al-Salamah-skolen i området Jägersro i Malmø.

Politimann nesten påkjørt Politiet så en bil forlate åstedet og forsøkte å stoppe denne. En politimann måtte kaste seg ut av veien for å unngå å bli påkjørt, skriver Expressen. Det førte til at man skjøt mot bilen, men den stoppet fortsatt ikke.

- Det var en mistenkt fluktbil som ble observert i det den kjørte fra stedet. I forbindelse med at den ble påtruffet av en politipatrulje som befant seg i området, ble en av politibetjentene som befant seg utenfor bilen nesten påkjørt av den mistenkte bilen. Det ledet til at vi skjøt varselskudd mot bilen, men den stoppet ikke, sier Skåne-politiets informasjonssjef Mia Sandgren til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer