Politiet avblåser jakt på antatt gjerningsmann i Bergen

Etter knivstikking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): • SISTE: Politet har nå avblåst søket etter den antatte gjerningsmannen. Han er en kjenning av politet, og de forventer å plukke han opp på et senere tidspunkt, melder Bergens Tidende. Ifølge politiet utgjør han ingen fare for andre enn seg selv.

Et større antall politipatruljer har siden like over klokken 14 i dag lett etter en mann bevæpnet med kniv. Han ble sist observert på lasteområdet til NorCargo, like ved Bystasjonen, melder Bergens Tidende.

Før dette skal han ha tatt seg inn til Bergen fra Nesttun, hvor han ifølge politiet skal ha påført et familiemedlem knivskader.

Politiet som leter etter mamen, var tidligere bevæpnet. Men etter at politiet fikk kontroll på våpenet til den antatte gjerningsmannen har de gått over til ubevæpnet søk.

- Han mistet kniven mens han løp fra politiet, sier innsatsleder på stedet, Ronny Andre Øvrebotten, til Bergens Tidende.

- Vi har en klar oppfatning om at gjerningsmannen er i området rundt jernbanen, bybanen og Byparken, sier Erik Hole, som er operasjonsleder i Hordaland politidistrikt til NRK Hordaland.

Mannen skal være i begynnelsen av 20-årene, 175 centimeter høy, og iført dongeribukse. Både han og fornærmede er fra Midtøsten, og skal ifølge politiet være i familie. Politiet vet angivelig hvem den antatte gjerningsmannen er.

Politiet fikk melding klokka 14.10 i dag fra AMK om en mulig knivstikking på Midttun Motell og Camping ved Nesttun. Den fornærmede skal ikke være alvorlig skadet, og har blitt tatt hånd om av ambulansepersonell. Ifølge politets innsatsleder skal det være snakk om knivskader i foten.

Midttun Motell & Camping ligger elleve kilometer sør for Bergen sentrum, like ved Nesttun.