Politiet avbryter leteaksjon ved Karmsund bru

Rykket ut etter å ha mottatt meldinger om «forferdelig skrik».

LETEAKSJON: Det var ved denne brua på Karmøy at politiet i kveld gjorde søk etter å ha mottatt tips fra vitner som mente å ha hørt skrik. 
Arkivfoto: Helge Hansen
LETEAKSJON: Det var ved denne brua på Karmøy at politiet i kveld gjorde søk etter å ha mottatt tips fra vitner som mente å ha hørt skrik. Arkivfoto: Helge Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet rykket ut fredag kveld ut til Karmsund bru på Karmøy etter å ha mottatt en melding om at noen hadde hørt skrik.

- Ingen relevante funn Redningsskøyte, dykkere, brannvesen, ambulanse og politi rykket ut til stedet etter å ha mottatt meldingen om «et forferdelig skrik» klokka 21.25, skriver Haugesunds Avis.

Like før midnatt forteller operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Dagbladet at de har avsluttet leteaksjonen.

- Vi har ikke gjort noen relevante funn. Vi har søkt til lands og til vanns i området som synes å være mest opplagt og aktuelt. Akkurat nå vet vi ikke mer enn vi visste da vi startet, sier han.

Meldingen om skriket kom fra to personer, som satt i samme bil.

- Person observert I tillegg mottok politiet melding om en annen observasjon av en person som befant seg på brua.

Litt etter klokka ti fredag kveld rykket politiet ut med en etterlysning på Twitter:

- I forbindelse med hendelse på Karmsundbru ønsker politiet kontakt med fører event. passasjer som stod oppe på brua ca kl.2125.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.