Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet avbryter leteaksjon ved Karmsund bru

Rykket ut etter å ha mottatt meldinger om «forferdelig skrik».

LETEAKSJON: Det var ved denne brua på Karmøy at politiet i kveld gjorde søk etter å ha mottatt tips fra vitner som mente å ha hørt skrik. 
Arkivfoto: Helge Hansen
LETEAKSJON: Det var ved denne brua på Karmøy at politiet i kveld gjorde søk etter å ha mottatt tips fra vitner som mente å ha hørt skrik. Arkivfoto: Helge Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet rykket ut fredag kveld ut til Karmsund bru på Karmøy etter å ha mottatt en melding om at noen hadde hørt skrik.

- Ingen relevante funn Redningsskøyte, dykkere, brannvesen, ambulanse og politi rykket ut til stedet etter å ha mottatt meldingen om «et forferdelig skrik» klokka 21.25, skriver Haugesunds Avis.

Like før midnatt forteller operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Dagbladet at de har avsluttet leteaksjonen.

- Vi har ikke gjort noen relevante funn. Vi har søkt til lands og til vanns i området som synes å være mest opplagt og aktuelt. Akkurat nå vet vi ikke mer enn vi visste da vi startet, sier han.

Meldingen om skriket kom fra to personer, som satt i samme bil.

- Person observert I tillegg mottok politiet melding om en annen observasjon av en person som befant seg på brua.

Litt etter klokka ti fredag kveld rykket politiet ut med en etterlysning på Twitter:

- I forbindelse med hendelse på Karmsundbru ønsker politiet kontakt med fører event. passasjer som stod oppe på brua ca kl.2125.

Operasjonslederen forteller at politiet vil gjenoppta letingen dersom de skulle motta ny informasjon.

- Akkurat nå har vi brukt det vi hadde å bruke av ressurser og informasjonen bringer oss ikke videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media