Politiet: Avlys julefesten, hold dere inne i dag også

«Dagmar»s lillesøster kommer. Det blir full storm langs kysten av Møre og Romsdal.

SETTER OPP SPERRINGER:Innfartsveien til Ålesund ble sterkt rammet av «Dagmar». Store dønninger slo inn over veien og førte med seg stein, tang og tare.
Veier ble nærmest uframkommelig, og ikke minst farlig. Politiet stengte derfor et par kilometer vei fra sentrum og inn til Color Line Stadion.
Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet
SETTER OPP SPERRINGER:Innfartsveien til Ålesund ble sterkt rammet av «Dagmar». Store dønninger slo inn over veien og førte med seg stein, tang og tare. Veier ble nærmest uframkommelig, og ikke minst farlig. Politiet stengte derfor et par kilometer vei fra sentrum og inn til Color Line Stadion. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du møtt «Dagmar» eller hennes lillesøster? Send dine uværsbilder til 2400@db.no eller mms til 2400

(Dagbladet): Det blåser allerede godt langs kysten i Møre og Romsdal allerede. Operasjonsleder i Sunnmøre politidistrikt, Johan Overøye, sier at de blir nedringt med meldinger om kraftlinjer som er blåst ned, og trær, skorsteiner og takplater som fyker med vinden.

- Det kan være farlig å være utendørs nå, derfor vil jeg oppfordre folk til å ikke bevege seg ute, verken i bil eller til fots, om det ikke er et nødstilfelle, sier Overøye til Dagbladet.

Han anbefaler folk å utsette juleselskapene til vinden har roet seg.

- Problemet er at det som løsnet i vinden i går fyker rundt med vinden i dag, sier Overøye.

Statsmeteorolog Anna Reistad sier at vinden vi komme opp i full storm langs kysten, fra Stadt på mørekysten til Rørvik i Trøndelag.

- Vinden blir kanskje ikke like sterk som i går, men vi venter at det blir sterk storm langs kysten. Den vil avta sent i kveld i Møre og Romsdal og bli til sterk kuling, og i Trøndelag vil den sterke vinden komme først om noen timer, og avta litt senere, sier Reistad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer