AVSLUTTER SØK: Politiet i Vestfold avslutter søket etter en angivelig død person etter at en mann, som er siktet for drapet, skal ha dumpet en person i havnebassenget i Sandefjord. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
AVSLUTTER SØK: Politiet i Vestfold avslutter søket etter en angivelig død person etter at en mann, som er siktet for drapet, skal ha dumpet en person i havnebassenget i Sandefjord. Foto: Torbjørn Berg / DagbladetVis mer

Politiet avslutter søket uten funn av angivelig drept person

Politiet i Vestfold: - Vi gjenopptar neppe søket i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| SANDEFJORD/OSLO (Dagbladet): - Vi avslutter søket uten funn. Siktelsen står ved lag, og mener ikke dette svekker saken. Det er fremdeles skjellig grunn til mistanke, sier politioverbetjent og krimsjef Tor Eriksen til Dagbladet.

Politiet og brannvesenet, i tillegg til dykkere fra Stavern Dykkersenter, har i hele dag drevet søk etter en angivelig død person i havnebassenget i Sandefjord.

En mann er siktet for drap, men er ikke pågrepet fordi han er under helsebehandling. Det var tips fra helsepersonell som gjorde at politiet i Vestfold satte i gang drapsetterforskning.

I en pressemelding fra politiet slår de fast at de ikke kan utelukke at opplysningene om at det er begått et drap ikke medfører riktighet.

- Styrker et resultatløst søk muligheten for at dette kan være oppspinn?

- Han er fremdeles siktet og har ikke gått tilbake på det. Vi har heller ikke mistanke om at han har løyet om selve drapet.

Eriksen forteller at de har gjort avhør med andre aktuelle mennesker, men har ikke fått i stand et formelt avhør med den siktede selv.

Naboer sier til Dagbladet at de stiller seg undrende til at noen kan ha dumpet et død person her uten at noen skal ha fått det med seg. Trafikkert vei, leilighetskomplekser og restauranter er nærmeste nabo til stedet det i dag har pågått søk.

SØK: Politiet og brannvesenet, i tillegg til dykkere fra Stavern Dykkersenter, har i hele dag drevet søk etter en angivelig død person i havnebassenget i Sandefjord
SØK: Politiet og brannvesenet, i tillegg til dykkere fra Stavern Dykkersenter, har i hele dag drevet søk etter en angivelig død person i havnebassenget i Sandefjord Vis mer