Politiet ba aldri Julie (18) om å dra til helvete

Lydloggen fra ulykkesnatta er funnet.

LYDLOGGEN ER FUNNET: Det tok tid før Vestfinnmark politidistrikt fant lydloggen fra natta da Julie Fredriksen ringte til politiet. Hun mente politiet ba henne dra til helvete. Foto: Privat
LYDLOGGEN ER FUNNET: Det tok tid før Vestfinnmark politidistrikt fant lydloggen fra natta da Julie Fredriksen ringte til politiet. Hun mente politiet ba henne dra til helvete. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På grunn av overgangen til vintertid tok det tid før Vestfinnmark politidistrikt fant lydloggen fra telefonsamtalen til Julie Fredriksen. Hun ringte til politiets nødnummer tre ganger natt til søndag 28. oktober etter at hun hadde kjørt av veien.

- Selv ringte jeg til politiet på 112 og ba dem raske på. Verken ambulanse eller sykebil kom, og jeg tok på ny kontakt med politiet. Tilbakemeldingen var at jeg måtte slutte å mase og at jeg kunne reise til helvete, fortalte hun til Altaposten i forrige uke.

Sist lørdag identifiserte politiet i Vestfinnmark lydopptaket fra hendelsen, der Fredriksen mener politiet skal ha bedt henne dra til helvete. Dagbladet har fått innsyn i lydloggen.

Krass ordbruk Telefonsamtalen begynner med at Fredriksen spør hvorfor politiet ikke gjør jobben sin. Hun snakker fort og meget høyt. Hun fortsetter å snakke om at verken ambulanse, politi eller sykebil har kommet til ulykkesstedet. Hun ignorerer tre spørsmål fra politiet på hvem som ringer.

Her forholder politiet seg rolig og spør enda en gang hvem hun er. Da svarer hun og forklarer situasjonen og kommer igjen med anklagelser på hvorfor det ikke er kommet nødetater på stedet. Hun har et stygt språk som er preget av en del banning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer