HJELP: Kjenner du igjen denne mannen? Da vil politiet i Sogn og Fjordane ha hjelp av deg. Bildet er tatt rundt 13.30 torsdag ettermiddag på Brandsøya, øst for Florø sentrum. Foto: Privat / Politiet
HJELP: Kjenner du igjen denne mannen? Da vil politiet i Sogn og Fjordane ha hjelp av deg. Bildet er tatt rundt 13.30 torsdag ettermiddag på Brandsøya, øst for Florø sentrum. Foto: Privat / Politiet Vis mer

Politiet ba om hjelp: I morges meldte mannen på bildet seg

Er i god behold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SISTE: Vest politidistrikt melder i en pressemelding at en mann meldte seg for politiet klokka 07.51 i dag. Han har forklart at det var han som hadde vært på stedet for å ta bilder i går og at han kjente seg igjen på bildet.

- Mannen er i god behold og saken er avslutta, opplyser politiet.

Blå himmel, blått hav og nydelig vestlandsk fjellandskap. Det var bakgrunnen personen som har tatt dette bildet ville ha i selfien vedkommende tok rundt 13.30 torsdag ettermiddag på Brandsøya, øst for Florø sentrum.

VANSKELIG Å SE: Dette er et utsnitt av selfien som ble tatt. Å få øye på personen helt nederst til venstre, er vanskelig. Foto: Privat / Politiet
VANSKELIG Å SE: Dette er et utsnitt av selfien som ble tatt. Å få øye på personen helt nederst til venstre, er vanskelig. Foto: Privat / Politiet Vis mer

Det var først seinere på kvelden fotografen så hva som var nederst til venstre i bildet: en person i blå dongeribukser og beige/brun jakke som ligger på svaberget nesten helt nede ved vannet.

Da tok vedkommende kontakt med operasjonssentralen i Vest politidistrikt.

Ber om hjelp

I natt ba det samme politidistriktet om hjelp til å identifisere personen, det som ser ut til å være en mann.

- Det er ikke meldt om noen savnede i det aktuelle området, men ønsker likevel å få en avklaring på dette, sa operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt til Dagbladet.

Etter at fotografen tok kontakt med politiet i 21.15-tida torsdag kveld og sendte dem det aktuelle bildet, gjennomførte politiet i Sunnfjord et søk i det aktuelle området.

Søket, med bistand fra det lokale Røde Kors-laget, ble avsluttet i 00.20-tida natt til fredag. Ingen ble funnet.

Annen person observert

Politiet har foreløpig en teori om hvem personen på bildet kan være.

Omtrent på samme tid som bildet ble tatt, observerte politiets innringer en annen fotograf i området.

Politiets innringer tror personen på bildet kan ha vært sammen med denne andre personen som ble observert i området. Politiet mener det er sannsynlig, men det er likevel usikkert.

De ønsket en avklaring.

- Aller helst vil vi at noen skal ringe oss og si «dette er meg». Vi går ut med dette for å forhåpentligvis få landet saken, sa operasjonsleder Kolltveit i natt.

Politiet ønsket å komme i kontakt med personer som oppholdt seg på Brandsøya torsdag i tidsrommet 12.00 til 14.00.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer