Politiet bar ut søppelsekker, pappesker, en campingstol og tomflasker fra bål-åstedet

Sperringene i skogen opprettholdes.

BÆRER MED SEG: Politiet plukket med seg flere søppelsekker, pappesker, tomflasker og en campingstol fra åstedet der et lik trolig er funnet i et bål. Foto: Thomas Rasmus Skaug
BÆRER MED SEG: Politiet plukket med seg flere søppelsekker, pappesker, tomflasker og en campingstol fra åstedet der et lik trolig er funnet i et bål. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYER (Dagbladet): I 17:50-tida kom politiets krimteknikere ut fra stedet der de i over ett døgn har finkjemmet området som antas å være et drapsåsted, etter makabre funn i et bål.

Det var torsdag i 12-tida, at politiet rykket ut til en brann i et bål like ved en tursti mellom Hafjell og Lillehammer. I bålet ble det funnet spor etter det politiet mener er et lik.

Bildene Dagbladet har tatt fra stedet, viser at krimteknikerne bar ut både søppelsekker, en campingstol, pappesker og flasker fra åstedet.

Til Dagbladet forteller politiet på stedet at sperringene rundt åstedet - et område på omlag 100 meter - blir opprettholdt gjennom natta.

- Ikke konkret Politiets etterforskningsleder, Olav Sørby i Gudbrandsdalen-politiet, satt i et møte da Dagbladet ba om en kommentar i forhold til funnene.

- Vi kan ikke gå ut med hva vi konkret gjør i forhold til etterforskningen. Men vi har mottat tips og informasjon. Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange tips, sa han i 15-tida.

Først nesten et døgn senere - i 11-tida fredag - gikk politiet ut med opplysningene om funnene de hadde gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer