Overgrepssaken:

Politiet begjærer politimannsønn fengslet i fire uker i «Dark Room»- saken

Begjærte lukkede dører med hensyn til etteforskningen.

FENGSLINGSMØTE: Her snakker politiadvokat Janne Ringset Heltne med 23-åringens forsvare, Jostein Alvheim. Foto: Paul S. Amundsen / Dagbladet
FENGSLINGSMØTE: Her snakker politiadvokat Janne Ringset Heltne med 23-åringens forsvare, Jostein Alvheim. Foto: Paul S. Amundsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN / OSLO (Dagbladet): En 23 år gammel mann ble i dag framstilt for varetektsfengsling siktet i «Dark Room»-saken.

Dagbladets reporter i Bergen tingrett forteller at mannen hadde på seg hettegenser og skjulte seg godt da han ble ført inn i rettssalen.

Ifølge Bergens Tidende er 23-åringen sønnen til en politimann i Vest Politidistrikt. Politiet sa på søndagens pressekonferanse at 23-åringen er svært datakyndig.

4 uker

Politiadvokat Janne Ringset Heltne begjærte fire ukers fengsling med brev- og besøksforbud. Politiet ønsket også at mannen skulle få mediaforbud.

Pressen måtte vente på gangen mens retten behandlet politiets begjæring om at fengslingsmøtet skulle gå for lukkede dører, med hensyn til etterforskningen.

Bergen tingrett besluttet så at rettsforhandlingene skulle gå for lukkede dører, og at det skulle være forbud mot gjengivelse av kjennelsen. Dette av etterforskningshensyn.

Forsvarsadvokat Jostein Alvheim sier at hans klient nekter straffskyld.

- Han har avgitt en foreløpig forklaring til politiet etter at han ble pågrepet fredag. I retten har han vist til denne forklaringen, etter råd fra meg, sier Alvheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer